KOKEN MET EXOTISCHE GROENTEN Dr. Otmar Buyne
€15.00
Koken met exotische groenten voert de lezer langs vele groeiplaatsen van diverse bekende en onbekende of
vergeten groenten. Zowel op achtererven, kostgrondjes als uitgebreide kwekerijen en kassen worden de groenten gekweekt.
Vele koks en groenteliefhebbers geven de voorkeur aan groenten geteeld op kostgronden, liefst onbespoten en zonder gebruikmaking van kunstmest.
Met nieuwe technieken en beschikbare teeltwijzen benadert of evenaaart men de smaak van eerder genoemde groenten.
Het uiteindelijke resultaat: de smaak die de kok aan de groente geeft, bepaalt wat de eter ervan zal vinden.
Dit boek biedt de lezer:
. Talrijke eenvoudige en tongstrelende recepten
Nieuwe en gedurfde recepten
. Recepten uit grootmoeders en moeders tijd
. Informatie over de herkomst van sommige groentensoorten
. Nieuws over onbekende en vergeten groenten
Moksi alesi sopropo
Ingredienten: